Pur Studio

Dermaplaning

‘Revitalize your skin with the wonders of dermaplaning’

Wat is dermaplaning?

Het is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode die wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje waarmee dode huidcellen en donshaartjes verwijdert worden. Door de manuele exfoliatietechniek wordt de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. Bovendien zorgt de behandeling voor 60% betere opname van verzorgingsproducten zowel tijdens de behandeling als thuis. 

Het resultaat van uw make-up is nog mooier en egaler. Klanten zijn soms bang dat de haartjes dikker en donkerder terugkomen, maar dat is zeker niet het geval. Ze komen na een tijdje gewoon weer terug als donshaartjes. Na een dermaplaning ziet u huid er stralend, zacht en egaal uit. Het is geschikt voor vrijwel alle huidtypen met uitzondering actieve acné.

Basic

De huid wordt vooraf gereinigd, met AHA/BHA skin prep solution ontvet en met een enzymatische peeling geven we de diepe reiniging. Zo zijn alle dode huidcellen grondig verwijderd. Eindigen doen we met een serum, oog- en dagverzoring met SPF.

 

Ultimate glow

De huid wordt vooraf gereinigd, met AHA/BHA skin prep solution ontvet en met een enzymatische peeling geven we de diepe reiniging. Zo zijn alle dode huidcellen zeer grondig verwijderd. Ervaar dè ultime glow door de dermaplaning af te sluiten met een Hydrojelly masker. Deze maskers zijn doordrenkt met elekrolyten, hét hydratatie ingrediënt van de toekomst. Eindigen doen we met een serum, oog- en dagverzorging met SPF.

 

Supplement bij skincare

De huid die behandelt is met dermaplaning verhoogt de opname van werkstoffen tot maar liefst 60%. Waardoor het effect van het combineren met een skincare behandeling een nòg mooier resultaat geeft.

Wat zijn de voordelen?

Tot 60% betere opname van werkstoffen
Donshaartjes & dode huidcellen worden verwijderd
Verminderen van fijne lijntjes
De huid krijgt een mooie natuurlijke glow