Pur Studio

Ik neem jouw mee in mijn wereld en geef je een blik achter de schermen.

Leen verwelkomt je graag persoonlijk en hartverwarmend. Bij Pür beauty & nail studio is iedere klant en iedere verzorging uniek. Er wordt een moment speciaal voor jouw gecreëerd.

Hi, ik ben Leen

Zorgzaamheid zit in mijn DNA. Mijn herinneringen hierover gaan terug tot in mijn kindertijd. Ik keek toen reikhalzend uit naar de sleepovers bij mijn grootouders.

Bij mijn oma was ik de koning te rijk. Ik verwende haar met crèmes, legde watjes op haar ogen tot zelfs haar haar rolde ik in. Wat genoot ze hiervan! En mijn poppen? Die moesten er ook aan geloven, hun haar vlechten was een ritueel dat ik soms wel tien keer herhaalde. Die vlecht moest en zou perfect zijn, en zo begon mijn streven naar perfectie al vroeg.

Het was overduidelijk dat zorg voor schoonheid mijn roeping was. Schoonheidszorgen bleek de richting te zijn waar ik volledig mijn ei in kwijt kon. Na het behalen van mijn diploma kreeg ik de kans om te werken als schoonheidsspecialiste bij een gerenommeerde salon in   Sint-Niklaas. Na 12 jaar ervaring voelde ik dat het tijd was om mijn eigen studio te beginnen.

Mijn warme en persoonlijke betrokkenheid gecombineerd met het streven naar perfectie zijn de kernwaarden die mijn motivatie zijn in mijn werk. Naast gepassioneerde schoonheidsspecialiste ben ik ook gepassioneerd mama van 2 pareltjes van dochters, Juliette en Suzan. Onze rots in de branding, de chefkok des huizes, diegene die op de juiste momenten zowel rust als plezier brengt is mijn man Glenn. Het is mede dankzij hem dat ik me iedere dag ten volle kan en mag smijten in mijn passie.

Zo dankbaar voor mijn droom die ik leef!

 

Pür beauty & nail studio.

Mijn thuisstudio Pür beauty & nail studio ontstond in 2015. De naam Pür is ontstaan voor de betekenis van het woord. Wat staat voor echt, zuiver en oprecht. Dit is wie ik wil zijn voor iedere klant die ik mag ontvangen in mijn studio. Mijn doel is om een luisterend oor te bieden, geduldig te zijn en mensen met een geweldig gevoel naar huis te laten gaan. In mijn studio heerst een ontspannen sfeer waar je steeds kan rekenen op mijn beste inzet.