Pur Studio

Skincare behandelingen

Ontdek onze verschillende skincare behandelingen van Lìkami.

Lìkami skincare

Lìkami is een Belgisch eco-luxueus merk waar wetenschap en de kracht van de natuur gecombineerd worden. De founders lieten zich inspireren door het Japanse woord “genezing” en het IJslandse woord “lichaam” voor de naam Lìkami. Dit weerspiegelt hun overtuiging in de kracht van natuurlijke ingrediënten om de huid te voeden en te genezen met respect voor de natuurlijke huidbarrière. Kortom, superfood for skin!

De missie van Lìkami is eenvoudig: effectieve, duurzame en ethische huidverzorgingsoplossingen bieden die voldoen aan de behoeften van elk huidtype en -probleem. Ze gebruiken enkel de allerbeste natuurlijke en biologische ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd op hun zuiverheid en effectiviteit, om het exclusieve Quadri Complex® technologie te creëren. Deze krachtige mix van botanische, bioactieve, bio-intelligente en biologische ingrediënten werkt samen om maximale resultaten te behalen voor elk huidtype en -probleem.

De formules: deze zijn ontworpen om in harmonie met je huid te werken, de natuurlijke functies te ondersteunen en balans en vitaliteit te herstellen. Of je nu de tekenen van veroudering wilt verminderen of je huid wilt kalmeren en hydrateren, het Quadri Complex® technologie is wetenschappelijk bewezen om wonderen voor de huid te verrichten. Of je nu op zoek bent naar natuurlijke anti-aging huidverzorging, hoogwaardige biologische huidverzorging of vegan huidverzorging zonder schadelijke chemicaliën voor de gevoelige huid, Lìkami heeft de perfecte oplossing voor jou. De producten zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van ieder individu, met een focus op kwaliteit, zuiverheid en effectiviteit.

Bovendien staan bij Lìkami duurzaamheid en ethiek hoog in het vaandel. Ze werken samen met lokale boeren en leveranciers en maken gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen om onze impact op de planeet te minimaliseren.

De visie van Lìkami en die van Pür gaan dus duidelijk hand in hand.

 

Lift, boost & glow

De lift, boost & glow skincare is een weldaad aan luxe voor de huid. Er wordt ingezet op de versteviging van de huid en de anti-aging. Dit met behulp van een facial stone roller en de gua sha sculpting tool. Bovendien wordt zo de lymfedrainage gestimuleerd. Na de massage wordt er een Hydrojelly peel-off masker aangebracht in functie van de behoeften van de huid. Er wordt afgesloten met één van de Lìkami Plus serums aangevuld met dag- en oogverzorging. Naar wens inclusief waxing wenkbrauwen.

Hydra, boost & glow​

Tijdens de hydra, boost & glow skincare wordt er aandacht gegeven aan zowel hydratatie als anti-aging. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en meerdere tekenen van huidveroudering worden behandelt. Dit alles met respect voor de natuurlijke huidbarrière. Na de massage wordt er een crèmemasker aangebracht in functie van de noden van de huid. Een extra hydratatieboost kan met een Hydrojelly peel-off masker. Er wordt afgesloten met één van de Lìkami Plus serums aangevuld met dag- en oogverzorging. Naar wens inclusief waxing wenkbrauwen.

Go & glow

Bij deze skincare behandeling wordt de volledige focus gelegd op het zuiveren van de huid. De verbluffende exfoliatie wordt bereikt dankzij een mix van enzymatische, fysieke en chemische exfolianten. De natuurlijke huidbarrière zal versterkt worden en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. De perfecte skincare om kennis te maken met de producten van Lìkami.